Glascoating

MOdesta

Bij Prestige Signature willen we alleen het beste resultaat, daarom gebruiken we ook alleen de beste producten. Op het vlak van glascoating is Modesta dé absolute nummer één!
Het is één van de meest revolutionaire producten op de markt.

Modesta gebruikt als basis vloeibaar glas welke zorgt voor een vele malen betere bescherming en meer diepte en kleur in de lak. Dit zijn naast de andere voordelen dé redenen waarom de eigenaars van exclusieve wagens kiezen voor de exclusieve Modesta-bescherming.

Wat is Modesta?

DE ULTIEME GLASCOATING

Uw wagen voorzien van een Modesta coating biedt U een aantal voordelen die geen enkel ander merk U kunnen bieden!
Prestige car detailing - modesta glascoating

Modesta

Producten

Prestige car detailing - Modesta_bc03

BC 03

  • Het elimineren van het risico op krassen zou niet het enige doel moeten zijn bij het beschermen van autolakken. Een belangrijke oorzaak van lakbeschadiging, zoals glansverlies en dofheid, is oxidatie. Dit proces kan afgeremd worden door het lakoppervlak te isoleren van de lucht. Alhoewel dit gerealiseerd kan worden met conventionele coatings en was, kunnen de oliën en vetten in zulke materialen makkelijk oxideren en alles waar ze mee in aanraking komen oxideren. Wanneer ze eenmaal geoxideerd zijn kunnen ze vaak de achteruitgang van de lak versnellen in plaats van deze te beschermen.
Prestige car detailing - Modesta_bc04

BC 04

  • Een nieuwe formule coating welke de beste voordelen combineert van de originele glas coatings en de hoogste nano titanum coating. Hierdoor is er een diepere glans aanwezig en eenvoudiger aan te brengen.
Prestige car detailing - Modesta_bc05

BC 05

  • De geavanceerde waterafstotende glass coating Modesta BC-05 is een unieke glascoating die gebaseerd is op een driedimensionale moleculaire omlijsting. Het vormt een hoog-duurzame harde glaslaag op de autolak. BC-05 produceert een diepe glans en helpt het beschermen van de lak tegen allerlei soorten beschadiging, krassen, oxidatie, vocht, watervlekken, zouten, zuren en zelfs permanente inkt en verf.
Prestige car detailing - Modesta_bc09

BC 09

  • Modesta BC-09 is een hittebestendige, harde glascoating voor velgen en carrosserie. De meest prominente eigenschappen van de Modesta BC-09 glascoating zijn de vlekkenresistentie en het schoonmaakgemak. Deze dunne silicalaag, gemaakt van perhydropolysilazane, beschermt de carrosserie en de wielen van stof in regendruppels die kunnen doordringen in zachte lak of andere met lak bewerkte oppervlaktes die slechts met grote moeite verwijderd kan worden.
Prestige car detailing - Modesta_h04

H 04

  • Auto shampoo voor waterafstotende en/of waterafgevende coatings. Deze speciale shampoo verwijdert vuil, herstelt en verlengt de oorspronkelijke waterafstotende werking van de coating.
Prestige car detailing - Modesta_h05

H 05

  • Auto shampoo voor hydrofiele coatings. Deze speciale shampoo verwijdert vuil en herstelt/verlengt de oorspronkelijke hydrofiele werking van de coating.
Prestige car detailing - Modesta_p01A

P 01 A

  • Modesta P-01A is een onderlaag voor Modesta’s glascoating. Het membraam werkt samen met de glascoating om zo een diepe schittering, glans en reflecties van de lak te creëren. Glascoatings kunnen moeilijk in dikke lagen aan te brengen zijn op autolak. P-01A maakt dit gemakkelijker!
Prestige car detailing - Modesta_M1

M1 SHOT

  • Deze quickdetailer onderhoudsspray is handig als een tijdelijke bescherming totdat de glascoating compleet uitgehard is. M-1 SHOT kan ook gebruikt worden voor het onderhouden van Modesta’s glascoatings. M-1 SHOT helpt het waterafstotende effect welke vermindert na verloop van tijd te herstellen.

Prestige car detailing

Diensten

01

Bronze Detail
Met de BRONZE DETAIL krijgt de lak van uw wagen een opkikker van formaat in één dag.
Meer info

02

Silver Detail
Bij de SILVER DETAIL gaan we nog een stap verder in het verwijderen van de krassen dan ten opzichte van de BRONZE DETAIL.
Meer info

03

Gold Detail
Met deze topbehandeling transformeren we de wagen naar een absolute showroomstaat. Dit pakket kan in combinatie met een glascoating/keramische coating.
Meer info

04

Prestige platinum Detail
Deze behandeling is bedoeld voor wagens die al eerder een uitgebreide glascoating behandeling hebben gekregen bij Prestige Car Detailing.
Meer info

05

Nieuwe wagen detail
Wil je je prachtige nieuwe bolide beschermen en laten verzegelen met een glascoating, dan is dit een interessant pakket.
Meer info

06

Glascoating onderhouds-beurt
Deze behandeling is bedoeld voor wagens die al eerder een uitgebreide glascoating behandeling hebben gekregen bij Prestige Car Detailing.
Meer info

07

Wash and Shine
In circa twee uur wassen wij uw wagen zorgvuldig met de hand en helemaal volgens de regels van de kunst.
Meer info

08

Coaten velgen en remklauwen
Velgen hebben veel te verduren want remstof is erg agressief en hecht zich gemakkelijk vast op uw velgen en mooi gelakte remklauwen.
Meer info

09

Lakken van remklauwen
Het lakken van remklauwen is een populaire autoaanpassing die zowel esthetisch als functioneel kan zijn.
Meer info

10

Velgen herstellen
Velgen herstellen is het proces van het repareren en opknappen van beschadigde of versleten velgen van een voertuig
Meer info

11

Droogijs stralen
Droogijsstralen bij auto's is een reinigingsmethode waarbij kleine pellets van droogijs, vast koolstofdioxide, onder hoge druk worden gebruikt om auto-onderdelen te reinigen.
Meer info

12

Cabriodak impregneren
Om een cabriodak in goede staat te houden adviseren wij om dit jaarlijks te laten reinigen en impregneren.
Meer info

13

Interieur reinigen
Voor een professionele interieurreiniging kunt u bij ons terecht.
Meer info

14

XPEL
Prestige Car Detailing werkt enkel met Xpel Ultimate Plus omdat dit de meest geavanceerde zelfherstellende lakbeschermingsfolie op de markt is .
Meer info

15

Carwrapping
Bij het wrappen spannen we een vinylfolie in de gewenste kleur over het koetswerkonderdeel.
Meer info

16

Ramen tinten
Ramen tinten bij auto's is het proces van het aanbrengen van een donkere film of coating op de autoruiten.
Meer info
Scroll naar boven

COntactgegevens

Fabrieksstraat 102B
3900 Overpelt
(+32) 011 91 48 02