Diensten

Lakbescherming folie (PPF) XPEL

Lakbeschermingsfolie – ook wel Paint Protection Film (PPF) of steenslagfolie genoemd – is een transparante hoogwaardige film die de lak van een wagen beschermt tegen onder andere steenslag, krassen, vandalisme, schadelijke UV-stralen, slijtage, grind, insectenzuren, uitwerpselen van vogels, carwashschade enz. Bekijk zeker het Youtube filmpje onderaan de tekst.

Lees meer

Prestige Car Detailing werkt enkel met Xpel Ultimate Plus omdat dit de meest geavanceerde zelfherstellende lakbeschermingsfolie op de markt is . Krassen herstellen zich indien de je de folie opwarmt vb. door warmte van de zon op een zonnige dag, door warm water of een warmeluchtbron. Deze vrijwel onzichtbare urethaan laag biedt een ongeëvenaarde hoogglansafwerking en heeft een buitengewone impactbescherming waardoor men de superieure duurzaamheid van de lak ka garanderen. Aangezien deze folie zelfherstellende is zullen lichte krassen en swirls zelf herstellen na een lichte warmtetoepassing op het filmoppervlak.

Bij Xpel kan je kiezen tussen een glanzende Xpel Ultimate Plus of een matte Xpel Stealth folie. Met de matte Xpel Stealth folie , kan je een matte fabriekslak beschermen of een glanzende wagen omtoveren naar een matte kleur zonder de nadelen van een matte lak. Een matte lak vraagt namelijk veel onderhoud en is erg gevoelig. Beide folies genieten van dezelfde voordelen.

Wij zijn Xpel Certified installer, waardoor we een fabrieksgarantie tot 10 jaar kunnen geven. Wij werken altijd met voorgesneden templates zodat het snijden aan een wagen tot een absoluut minimum beperkt wordt en elk paneel perfect op maat is uitgesneden.

Prestige car detailing - lakbescherming XPEL ultimate plus logo

XPEL protection

Mogelijkheden

Prestige car detailing - lakbescherming XPEL 03

XPEL FRONT PROTECTION

  • Bij Xpel Front Protection pakket worden de volgende onderdelen van uw auto beschermt met de Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie: • Motorkap • Voorschermen • Voorbumper • Zijspiegels Mocht u extra onderdelen willen beschermen dan kunt u het beste kiezen voor het Xpel Custom Protection pakket.
Prestige car detailing - lakbescherming XPEL 02

XPEL CUSTOM PROTECTION

  • Bij Xpel Custom Protection pakket worden de door u gewenste onderdelen van uw auto voorzien van de Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Xpel Front Protection in combinatie met het dak en de side skirts. Je kan vrijwel elk onderdeel afzonderlijk laten beschermen.
Prestige car detailing - lakbescherming XPEL 03

XPEL FULL PROTECTION

  • Bij Xpel Full Protection pakket worden alle onderdelen van de wagen voorien met een Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie.

Pro's

ULTIEME LAKBESCHERMING

Beschermt de lak van uw wagen tegen steenslag, krassen, slijtage, grind, oliën, insectenzuren, uitwerpselen van vogels, verfspaanders (paint chips)…

SELF-HEALING TOPCOAT

Door warmte geactiveerde zelfherstellende toplaag (SELF-HEALING TOPCOAT). Lichte krassen en swirls worden hersteld door een lichte warmtetoepassing op het filmoppervlak (bv. door de zon).

VLEKBESTENDIG

De Xpel Ultimate Plus Lakbeschermingsfolie is vlekbestendig en behoudt de helderheid onder de zwaarste omstandigheden

UV-PROOF

De folie vergeelt niet door blootstelling aan schadelijke UV-stralen.

MAXIMIZES RE-SALE VALUE

Het beschermen van de lak tegen schade verhoogt de verkoopwaarde van de wagen. Steenslagfolie kan dan ook werkelijk worden beschouwd als een investering die zichzelf zal terugbetalen.

SUPERIOR OPTICAL CLARITY

De Xpel Ultimate Plus Lakbeschermingsfolies bieden een ongeëvenaarde hoogglansafwerking aan.

ZELFHERSTELLEND

Wanneer de folie wordt blootgesteld aan hitte, reageert de toplaag en verdwijnen fijne vegen en krassen vanzelf. Parkeren in de zon of wassen met warm water is voldoende!

RESISTENT

Vuil, vogeluitwerpselen & luchtvervuiling laten geen verkleuring of markering achter in de film, in tegenstelling tot zijn concurrenten.

GARANTIE

'Built to last'. Ultimate Plus wordt door XPEL ondersteund met 10 jaar garantie, want uw wagen moet er altijd perfect blijven uitzien.

DUURZAAMHEID

Ultimate Plus biedt een superieure bescherming tegen de impact van alles wat je wagen te verduren krijgt zowel op de weg als op het circuit.

Prestige car detailing

Diensten

01

Bronze Detail
Met de BRONZE DETAIL krijgt de lak van uw wagen een opkikker van formaat in één dag.
Meer info

02

Silver Detail
Bij de SILVER DETAIL gaan we nog een stap verder in het verwijderen van de krassen dan ten opzichte van de BRONZE DETAIL.
Meer info

03

Gold Detail
Met deze topbehandeling transformeren we de wagen naar een absolute showroomstaat. Dit pakket kan in combinatie met een glascoating/keramische coating.
Meer info

04

Prestige platinum Detail
Deze behandeling is bedoeld voor wagens die al eerder een uitgebreide glascoating behandeling hebben gekregen bij Prestige Car Detailing.
Meer info

05

Nieuwe wagen detail
Wil je je prachtige nieuwe bolide beschermen en laten verzegelen met een glascoating, dan is dit een interessant pakket.
Meer info

06

Glascoating onderhouds-beurt
Deze behandeling is bedoeld voor wagens die al eerder een uitgebreide glascoating behandeling hebben gekregen bij Prestige Car Detailing.
Meer info

07

Wash and Shine
In circa twee uur wassen wij uw wagen zorgvuldig met de hand en helemaal volgens de regels van de kunst.
Meer info

08

Coaten velgen en remklauwen
Velgen hebben veel te verduren want remstof is erg agressief en hecht zich gemakkelijk vast op uw velgen en mooi gelakte remklauwen.
Meer info

09

Lakken van remklauwen
Het lakken van remklauwen is een populaire autoaanpassing die zowel esthetisch als functioneel kan zijn.
Meer info

10

Velgen herstellen
Velgen herstellen is het proces van het repareren en opknappen van beschadigde of versleten velgen van een voertuig
Meer info

11

Droogijs stralen
Droogijsstralen bij auto's is een reinigingsmethode waarbij kleine pellets van droogijs, vast koolstofdioxide, onder hoge druk worden gebruikt om auto-onderdelen te reinigen.
Meer info

12

Cabriodak impregneren
Om een cabriodak in goede staat te houden adviseren wij om dit jaarlijks te laten reinigen en impregneren.
Meer info

13

Interieur reinigen
Voor een professionele interieurreiniging kunt u bij ons terecht.
Meer info

14

XPEL
Prestige Car Detailing werkt enkel met Xpel Ultimate Plus omdat dit de meest geavanceerde zelfherstellende lakbeschermingsfolie op de markt is .
Meer info

15

Carwrapping
Bij het wrappen spannen we een vinylfolie in de gewenste kleur over het koetswerkonderdeel.
Meer info

16

Ramen tinten
Ramen tinten bij auto's is het proces van het aanbrengen van een donkere film of coating op de autoruiten.
Meer info
Scroll naar boven

COntactgegevens

Fabrieksstraat 102B
3900 Overpelt
(+32) 011 91 48 02