Over ons

Prestige car detailing

Welkom bij Prestige Car Detailing!

Wij zijn trots om onszelf voor te stellen als het team achter Prestige Car Detailing. Ik ben Peter Gielen en samen met mijn 2 zonen Brent Gielen en Vincent Gielen vormen wij het kloppend hart van ons professionele en servicegerichte detailingbedrijf.
Bij Prestige Car Detailing zijn we gespecialiseerd in het detailen en beschermen van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. Of u nu een gloednieuwe auto heeft die extra glans nodig heeft of een gebruikte wagen die een grondige opfrisbeurt vereist, wij hebben de expertise en middelen om uw voertuig (terug) in optimale staat te brengen.

Lees meer


Onze ervaring speelt een grote rol in de kwaliteit die we leveren. Met jarenlange ervaring in de detailingindustrie hebben we geleerd wat werkt en wat niet werkt als het gaat om het verbeteren van de uitstraling en bescherming van voertuigen. We houden ons voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in onze branche, zodat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste technieken en producten.
Bij Prestige Car Detailing geloven we ook sterk in het bieden van een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat uw auto voor u meer is dan alleen maar een vervoermiddel, het is een waardevol bezit waar u trots op bent. Daarom behandelen we elke auto die bij ons binnenkomt alsof het onze eigen auto is. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat we aan uw verwachtingen voldoen.
Bij Prestige Car Detailing bent u verzekerd van professionele service, hoogwaardige producten en een drang naar perfectie. We zijn gepassioneerd over wat we doen en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met elke auto die we behandelen.
Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten.
Your dreamcar, our passion

Contactgegevens

Prestige Car Detailing – Prestige Signature is gelegen te Pelt/Lommel(Limburg, BE). Wij bieden een totaalpakket van professionele car detailing diensten aan. Keramische coating, polieren/polijsten, interieur reiniging, Xpel, lakbeschermingsfolie, interieurreinigingen en meer!

Heeft u vragen of wenst u informatie? Contacteer ons vrijblijvend, wij staan u graag te woord.

Fabrieksstraat 102B
3900 Overpelt
(+32) 011 91 48 02

Scroll naar boven

COntactgegevens

Fabrieksstraat 102B
3900 Overpelt
(+32) 011 91 48 02